Tractaments subvencionats

Canvis és un centre que no vol deixar excloses per motius econòmics o socials a persones que necessiten i estan motivades per realitzar un tractament psicològic.

El nostre compromís professional i social, així com els avantatges que ens ofereix el fet d’haver signat convenis amb institucions Privades Docents i Universitats Internacionals de gran prestigi, ens permet oferir subvencions per realitzar tractaments a aquelles persones que ho sol·liciten i acrediten reunir els requisits sol·licitats en la primera visita.

L’opinió dels nostres pacients

Tinc 26 anys, estava desorientada i no sabia si la carrera que havia escollit era la correcta ja que tot i tenir feina, no tenia il·lusió. He arriscat a fer un tractament psicològic de Grup i ara puc dir que he aclarit les meves idees i he tornat a confiar en mi, recuperant l’autoestima i la il·lusió perduda.

Plain Jane

Sóc estudiant de 21 anys. Creia que a la Universitat podia trobar amics i col·legues amb els que compartir coses personals i aficions i no va ser així. Vaig acudir a teràpia i he pogut relacionar-me millor amb els companys de Facultat i establir una relació de confiança amb molts d’ells. Ara no només compartim estudis, també sortim i gaudim de la nostra amistat.

Tommy Tall Boy

Tinc 50 anys i porto més de 10 anys deprimida i amb dolors per tot el cos. Em van diagnosticar, després de visitar a molts especialistes de “dolor crònic”. He fet molts tractaments i cap m’ha alleujat. El meu marit i fills estan començant a estar cansats. Vaig fer un tractament familiar perquè volia sortir d’aquest bucle. Ara jo puc conviure millor amb els dolors, i sé que component psicològic tenen i puc buscar alleujament amb els recursos que em van proporcionar.

Plain Jane

Sóc un home de 35 anys i havia pensat en separar-me de la meva parella per les seves mostres d’egoisme i el seu canvi tan radical respecte al principi de la relació, de manera que abans d’aquest final, vaig buscar ajuda professional per  ambdós al centre Canvis. Hem fet una teràpia de parella durant un temps a on hem anat aclarint i desfent nusos i malentesos.

cap,

Assistència psicològica en els idiomes:

Centre Sanitari de Psicologia Clínica, reconegut per la Generalitat de Catalunya

Col·laboracions

Centre Psicològic Canvis a Barcelona col·labora amb UNIR

Centre Psicològic Canvis a Barcelona col·labora amb CUSE

Centre Psicològic Canvis a Barcelona col·labora amb ACCP

Centre Psicològic Canvis a Barcelona col·labora amb ISEP

Centre Psicològic Canvis a Barcelona col·labora amb MGC Mutua General de Cataluña