En el centre de psicologia Canvis de l’Eixample de Barcelona realitzem cursos i tallers psicològics de formació en diferents àrees per a grups reduïts impartits per psicòlegs professionals especialitzats en la temàtica de cada taller.

Què és un taller de psicologia?

Un taller de psicologia és un mètode d’ensenyament que integren la teoria i la pràctica centrades en l’autoconeixement, el treball en equip per a la reflexió i l’aprenentatge per descobriment que permeten millorar les competències personals aprenent a utilitzar eines que ens ajuden en la nostra vida quotidiana per a millorar la nostra salut, benestar, relacions i qualitat de vida.

A qui van dirigits els tallers de psicologia?

Oferim els tallers de psicologia a qualsevol persona que tingui interès per conèixer-se i millorar algun aspecte de si mateixa i/o en les seves relacions amb els altres (familiars, socials i/o de parella) pugui aconseguir-lo d’una forma dinàmica en un ambient segur i de respecte on sentir, comentar i compartir amb un grup de persones que busquen els seus mateixos objectius i/o comparteixen una mateixa problemàtica.

Com són els tallers del nostre centre de psicologia?

El psicòleg encarregat de cada taller segueix una estratègia pedagògica que aborda el contingut teòric cap a la pràctica i emfatitza el mateix cap a la resolució de problemes, capacitació i la participació de les persones assistents.

El programa de cada taller pot variar quant al número de sessió i/o durada en hores, però solen ser curts i intensos en una àrea de coneixement determinat. Tots els tallers realitzats pel nostre centre de psicologia són presencials en grups reduïts per a facilitar la trobada amb la resta de participants i amb nosaltres mateixos, la comprensió i pràctica dels continguts.

Sol·licitar informació

 

  Nom i cognoms (*)

  Email (*)

  Telèfon (*)

  Indiqui’ns la seva disponibilitat horària (Matí / Tarda)(*)

  Missatge

  Consento el tractament de les meves dades. CANVIS CENTRO DE PSICOLOGIA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

  .