Al llarg de la nostra vida, els éssers humans busquem estar emocional i físicament prop d’uns altres. La vida, només ens sembla plena, si la compartim. No obstant això, un dels majors reptes del nostre dia a dia són les nostres relacions interpersonals. Ja sigui amb els companys del treball, a casa o amb amics, hem d’aprendre a entendre, cedir i compartir per a aconseguir una bona convivència amb els altres.

Hi ha relacions més fàcils que unes altres, però sempre val la pena esforçar-nos perquè les nostres relacions personals funcionin. No obstant això, també existeixen les relacions tòxiques. Aquestes relacions potser van començar sent relacions complicades, però ha arribat un punt en què s’han convertit en relacions que poden ser molt nocives per a nosaltres.

En aquest taller, aprendrem a identificar relacions tòxiques en el nostre entorn i a sortir d’elles o modificar-les perquè es converteixin en relacions sanes.

Taller de relacions tòxiques a Barcelona

Programa del taller

 • Què és una relació tòxica?
 • Tipus de relacions tòxiques més comunes
 • Senyals per a identificar que estem en una relació tòxica.
 • La inclinació emocional i la importància que té en les nostres vides.
 • Conseqüències de les relacions tòxiques a curt i llarg termini.
 • Com detectar i sortir de relacions tòxiques

Informació del taller

DE MOMENT NO TENIM DATES PER AQUEST TALLER

Inscriu-te al taller

  Nom i cognoms (*)

  Email (*)

  Telèfon (*)

  Indiqui’ns la seva disponibilitat horària (Matí / Tarda)(*)

  Missatge

  Consento el tractament de les meves dades. CANVIS CENTRO DE PSICOLOGIA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

  .