El Mindfulness o atenció plena, és una pràctica de meditació, que consisteix a ancorar l’atenció intencionadament en el present i prendre consciència de la naturalesa de les coses de manera compassiva i lliure de judicis. També, és una manera de ser i de relacionar-nos amb la totalitat de les nostres experiències. Es tracta d’un “entrar en raó” en un sentit més literal i figurat.

Al mateix temps, consisteix a redescobrir o recordar la nostra capacitat natural innata d’estar plenament desperts en la nostra vida i relacionar-nos amb les coses d’una manera més directa, sense els filtres dels conceptes, experiències passades, gustos o aversions.

L’objectiu d’aquest taller és aconseguir un profund estat de consciència durant la sessió i per a això ho aconseguirem mitjançant diferents exercicis pràctics en el qual es mostraran diverses tècniques que us ajudaran a aconseguir-ho i a integrar-ho en la vostra vida diària.

Aprendre la tècnica de Mindfulness us ajudarà a millorar la vostra qualitat de vida, reduir el vostre nivell d’estrès i ansietat, aprendre a regular-vos emocionalment d’una manera més saludable i millorar el vostre nivell d’atenció i consciència.

Aquest taller, va dirigit a totes aquelles persones que estiguin interessades a iniciar-se en el món del Mindfulness i desitgin aprendre tècniques eficaces que puguin aplicar en el seu dia a dia.

Objectius del taller online Mindfulness:

 • Adquisició de nocions generals sobre Mindfulness i els seus beneficis físics i psicològics.
 • Experimentar a nivell pràctic diversos exercicis de Mindfulness
 • Aprendre tècniques de Mindfulness que ens permetran fer front a emocions negatives i a l’estrès.

curso taller online de mindfulness

Curso taller atención plena mindfulness online

Programa del taller online

 • Descobreix el Mindfulness
 • Cap a una actitud conscient
 • Pràctiques de meditació MINDFULNESS

Informació del taller online

DE MOMENT NO TENIM DATES PER AQUEST TALLER

Inscríbete al taller online

  Nom i cognoms (*)

  Email (*)

  Telèfon (*)

  Indiqui’ns la seva disponibilitat horària (Matí / Tarda)(*)

  Missatge

  Consento el tractament de les meves dades. CANVIS CENTRO DE PSICOLOGIA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

  .