Al llarg de la nostra vida, els éssers humans busquem estar emocional i físicament prop d’uns altres. La vida, només ens sembla plena, si la compartim. No obstant això, un dels majors reptes del nostre dia a dia són les nostres relacions interpersonals. Ja sigui amb els companys de treball, a casa o amb amics, hem d’aprendre a entendre, a cedir i compartir per a aconseguir una bona convivència amb els altres.

Hi ha relacions més fàcils que unes altres, però sempre val la pena esforçar-nos perquè les nostres relacions personals funcionin. Així i tot, existeixen les relacions de dependència. Aquestes relacions potser van començar bé o sent relacions lleugerament vulnerables, però ha arribat un punt en què s’han convertit en relacions amb una dinàmica de dependència que poden perjudicar tant la relació com les persones que la formen. En aquest taller, aprendrem a identificar aquests tipus de relacions en el nostre entorn i a sortir d’elles o modificar-les perquè es converteixin en relacions sanes.

Programa del taller

 • Introducció a les relacions de dependència
 • Tipus de relació de dependència
 • Com s’identifiquen les relacions de dependència
 • Inclinació emocional
 • Conseqüències de les relacions de dependència
 • Estratègies

Informació del taller

Dates del taller:

 • Dimarts, 07 i 14 de maig, de 10:00 a 11:30 hores

Preu: 30€ /2 sessions

Imparteixen el taller: Eva Serret i Anna Garcia (psicòlogues residents a Canvis)

Mètode presencial: C/ Balmes 104, Principal-2, 08029 Barcelona

 

Inscriu-te al taller

  Nom i cognoms (*)

  Email (*)

  Telèfon (*)

  Indiqui’ns la seva disponibilitat horària (Matí / Tarda)(*)

  Missatge

  Consento el tractament de les meves dades. CANVIS CENTRO DE PSICOLOGIA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

  .