El nostre centre de psicologia a Barcelona

Canvis és un centre sanitari de psicologia clínica autoritzat pel Departament de salut de la Generalitat de Catalunya amb el número de registre EO8594650. Les nostres instal·lacions estan situades a l’Eixample de Barcelona des de l’any 2000.

Hem concebut el nostre centre de psicologia per a aconseguir que les persones que acudeixen als nostres psicòlegs obtinguin un adequat equilibri personal perquè puguin superar les dificultats que se’ls presenten i tinguin una relació positiva en tots els àmbits de la seva vida: familiar, laboral, social, escolar i/o de parella.

Per a això, disposem d’unes àmplies instal·lacions al carrer Balmes de Barcelona en les quals el nostre equip de psicòlegs professionals i col·legiats ofereixin als nostres pacients una atenció psicològica de qualitat, en un ambient professional, segur, tranquil, pròxim i confidencial per a poder realitzar la teràpia.

Disposem de 5 despatxos per a teràpia individual d’adults, teràpia de parella, teràpia infantil, teràpia per a adolescents i teràpia familiar. També disposem d’una sala gran per a teràpia de grup i per a la realització de cursos i tallers psicològics.

La missió del nostre centre de psicologia

La nostra missió és contribuir a millorar la teva qualitat de vida. A Canvis, realitzem un tractament personalitzat a nivell físic i cognitiu, així com en l’àmbit emocional i social. L’objectiu és que una vegada acabat el procés terapèutic el pacient disposi d’una sèrie de recursos i tècniques per a millorar i mantenir la seva salut, per a afrontar els reptes del futur i, en conseqüència, la seva qualitat de vida.

A més de l’atenció i suport psicològic en el nostre centre sanitari de psicologia clínica també oferim teràpia online i el servei de psicòleg a domicili per a aquelles persones de Barcelona i àrea metropolitana que ho necessitin. Mirem  d’adaptar-nos a tu, a les teves necessitats i a les de la teva família.

Valors del nostre centre de psicologia

 

Sol·licita una cita gratuïta

  Nom i cognoms (*)

  Email (*)

  Telèfon (*)

  Indiqui’ns la seva disponibilitat horària (Matí / Tarda)(*)

  Missatge

  Consento el tractament de les meves dades. CANVIS CENTRO DE PSICOLOGIA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

  .

   

   

  En Canvis, a més de facilitar de forma gratuïta, un primer contacte amb un psicòleg a Barcelona disposem d’un programa de subvencions facilitar l’accés a diferents modalitats de teràpia a honoraris reduïts.

  El programa de tractaments psicològics subvencionats del nostre centre de psicologia accessible per: