Formació online

El centre de psicologia Canvis de Barcelona ofereix la possibilitat de realitzar els cursos i tallers de psicologia de manera online mitjançant conferència de vídeo en temps real a través de la plataforma ZOOM. Els nostres tallers estan dissenyats i impartits per psicòlegs professionals amb àmplia experiència en formació.

Si estàs interessat/a en el teu desenvolupament personal, benestar emocional i en l’adquisició d’habilitats socials i personals però no pots desplaçar-te físicament fins al nostre centre de psicologia de Barcelona o bé, prefereixes evitar riscos de contagi degut a l’alerta sanitària derivada de la pandèmia del coronavirus triar un taller en línia és la millor opció.

Les sessions dels diferents tallers psicològics del nostre centre sanitari de psicologia es realitzen online per professionals psicòlegs mitjançant videoconferència en forma de seminari-taller, amb exposicions teòriques, treballs individuals, dinàmiques grupals i experiències vivencials que afavoreixen la interacció en contextos d’aprenentatge i comunicació.

ZOOM és una eina de videoconferència en temps real permet comunicacions multidireccionals, cara a cara, entre els assistents a la formació. El psicòleg encarregat d’impartir el taller de psicologia en el qual t’apuntis podrà interactuar de manera individual amb una altra persona o amb el grup que assisteixi al taller.

Igual que en els tallers i cursos de psicologia presencials del nostre centre de psicologia, els cursos i tallers en línia en viu també es realitzaran en grups reduïts on podràs interactuar amb ell o la psicòloga que imparteixi el taller que triïs en tot moment, aprenent i resolent totes les teves consultes, dubtes i inquietuds.

Les persones que participin en els tallers en línia s’uneixen a la videoconferència prement en un enllaç web que se’ls remet prèviament via correu electrònic. Cada sessió té una ANEU, que ens permet unir-nos a ella pel sistema que vulguem: el programa d’escriptori, la interfície web o una app per a dispositius mòbils (iOS /Android).

Realitzar un taller online en lloc de realitzar-lo presencialment, té una sèrie d’avantatges associats:

 • Evitar riscos per a la teva salut:

En els temps actuals a causa de la pandèmia del coronavirus poder realitzar un taller en línia del teu interès suposa evitar riscos per a la teva salut al no exposar-te a possibles contagis durant els desplaçaments o, encara que comptem amb estrictes protocols sanitaris, en el lloc d’impartició del taller.

 • Estalvies temps:

Gràcies a que es realitza des de casa, no necessitaràs desplaçar-te ja sigui mitjançant transport públic o privat podent dedicar aquest temps a coses importants. A més, el temps és diners.

 • Estalvies diners:

Com que no cal desplaçar-te per a realitzar el taller, no existeix la despesa econòmica associada al desplaçament ja sigui en transport públic o privat. A més, hem reduït les tarifes dels nostres tallers en línia per a poder arribar a més gent en aquests temps d’incertesa i crisi sanitària.

 • La millor manera de formar-te si no vius en grans ciutats:

Molt relacionada amb l’anterior avantatge, la formació en línia té el gran avantatge que pots realitzar qualsevol taller que no estigui disponible en la teva localitat de residència.

 • Participació activa amb menys distraccions:

Les sessions dels tallers online són en directe, amb possibilitat d’interactuar amb el psicòleg que imparteix el taller i amb els teus companys, gairebé com si estiguessis en el nostre centre de psicologia. I diem «gairebé» perquè en estar a casa, és més fàcil evitar distraccions entre els assistents al taller i tota la teva atenció està centrada en el professional que imparteix el taller.

 • Aprenentatge col·laboratiu:

L’alumne té l’opció d’interactuar amb altres alumnes d’àmbits diferents, la qual cosa suposen nous canals de comunicació i aprenentatge social.

El centre de psicologia Canvis proporciona la possibilitat de realitzar un taller online a qualsevol persona que tingui interès per conèixer-se, millorar les seves competències emocionals i/o algun aspecte de si mateixa i/o en les seves relacions amb els altres (familiars, socials i/o de parella).

En cada taller online el psicòleg encarregat d’impartir el taller en línia realitzarà pràctiques col·laboratives i experiències vivencials per a poder aconseguir-lo d’una forma dinàmica en un ambient segur i de respecte on sentir, comentar i compartir amb un grup de persones que busquen els seus mateixos objectius i/o comparteixen una mateixa problemàtica.

Existeixen moltes aplicacions per a realitzar un taller online, en el nostre centre de psicologia hem triat impartir els nostres cursos i taller amb zoom per diverses raons:

 • Vídeo i àudio d’alta qualitat.
 • Sistema de preguntes en directe, xat, pissarres compartides: podràs parlar amb el psicòleg que imparteix el taller com si estiguessis en una aula de formació.
 • Compatible amb diversos dispositius: Zoom funciona molt bé en ordinadors, tauletes o mòbils.
 • Característiques avançades: el psicòleg encarregat de la formació pot compartir materials durant les classes per a la seva descàrrega, pissarres digitals en directe, etc. A més de respondre preguntes en temps real per xat.
 • Confidencialitat: generalment el psicòleg que imparteix un taller en zoom utilitza la manera “Vista del parlant”. En aquesta manera només veus al tutor del taller o la seva pantalla. En la part superior, veuràs a la resta de participants en uns requadres bastant petits en els quals es veu a cada persona si té la webcam encesa. Si no, es veu un requadre gris.
 • Gratuït per als alumnes del taller: Els preus de les llicències de Zoom els paga el nostre centre de psicologia que és qui organitza el taller. Els participants en els nostres tallers no han de comprar cap llicència, ni tan sols tenen per què estar registrats en Zoom.
 • No hauràs de recollir l’habitació: realitza el taller en la zona de casa en la qual et sentis més còmoda/o sense maldecaps per el “què es veurà de fons”. En la versió d’escriptori per a ordinador només cal donar en la fletxa al costat de les opcions de vídeo i punxar a triar un fons virtual (qualsevol imatge, fons o fotografia de la nostra galeria d’imatges).
 • Protecció de dades: protecció mitjançant xifratge de vídeo, àudio i ús compartit de pantalla de la sessió. Aquest contingut està protegit amb l’estàndard de xifratge avançat (AES) 256 mitjançant una clau d’un sol ús per a la sessió específica en utilitzar un client de Zoom.
 • Accés al taller online des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet.
 • Només el professor del taller ha de crear-se un compte en Zoom però els participants dels cursos en línia hauran de descarregar un arxiu d’instal·lació o una extensió per al navegador del seu PC.
 • Possibilitat de connectar-se al taller a través de l’App mòbil: iOS (iPad o iPhone) o Android.
 • Càmera web i àudio si desitges mostrar la teva imatge i vols parlar.

Totes les opcions de descàrrega de ZOOM per a realitzar els nostres tallers online, les tens disponibles aquí.

Els requisits mínims de Zoom per a PC, Mac i Linux són bastant bàsics. Per al seu correcte funcionament, Zoom requereix un processador d’un nucli a 1 GHz, encara que el recomanat és un processador de doble nucli de 2 GHz o superior (i3/i5/i7 o equivalent AMD) i 4GB de memòria RAM.

Pràcticament, qualsevol ordinador posterior a 2010 els compleix.

Solicitar informació

  Nom i cognoms (*)

  Email (*)

  Telèfon (*)

  Indiqui’ns la seva disponibilitat horària (Matí / Tarda)(*)

  Missatge

  Consento el tractament de les meves dades. CANVIS CENTRO DE PSICOLOGIA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

  .