Al llarg de la nostra vida, els éssers humans busquem estar emocional i físicament prop d’uns altres. La vida, només ens sembla plena, si la compartim. No obstant això, un dels majors reptes del nostre dia a dia són les nostres relacions interpersonals. Ja sigui amb els companys de treball, a casa o amb amics, hem d’aprendre a entendre, a cedir i compartir per a aconseguir una bona convivència amb els altres.

Hi ha relacions més fàcils que unes altres, però sempre val la pena esforçar-nos perquè les nostres relacions personals funcionin. Així i tot, existeixen les relacions de dependència. Aquestes relacions potser van començar bé o sent relacions lleugerament vulnerables, però ha arribat un punt en què s’han convertit en relacions amb una dinàmica de dependència que poden perjudicar tant la relació com les persones que la formen. En aquest taller, aprendrem a identificar aquests tipus de relacions en el nostre entorn i a sortir d’elles o modificar-les perquè es converteixin en relacions sanes.

Taller presencial a Barcelona sobre relacions de dependència emocional

Programa del taller

Introducció a les relacions de dependència

Tipus de relació de dependència

Com s’identifiquen les relacions de dependència

Inclinació emocional

Conseqüències de les relacions de dependència

Estratègies

Informació

DEPENDÈNCIA EMOCIONAL

Dates:

19/01/2024 de 18:00 a 20:30 hores

16/02/2024 de 18:00 a 20:30 hores

Imparteixen el taller: Paula Valdepeñas i Mireia Cabrerizo (Psicòlogues Residents a Canvis)

 

Inscriu-te

  Nom i cognoms (*)

  Email (*)

  Telèfon (*)

  Indiqui’ns la seva disponibilitat horària (Matí / Tarda)(*)

  Missatge

  Consento el tractament de les meves dades. CANVIS CENTRO DE PSICOLOGIA tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal

  .