Canvis es un centre que ofereix un servei d’Assistència Psicològica a nivell individual o grupal a aquelles persones que volen cuidar la seva salut emocional i millorar la seva qualitat de vida.

L’objectiu principal de Canvis és ajudar a aquelles persones que estàn passant per moments difícils de la seva existència o períodes de crisi vital en les àrees personal, familiar, laboral o social.

En aquest sentit, Canvis és un centre a on col·laboren Psicòlegs Clínics i Sanitaris amb llarga experiència professional, que ofereixen respostes personalitzades a nens, adolescents, adults, famílies i parelles.

També oferim assessorament i supervisió individual i en equip a psicòlegs, infermeres i treballadores socials.

Canvis,està dirigit per Francisca Rodríguez, Psicòloga Clínica, reconeguda pel Ministeri d’Educació, de llarga trajectòria professional en la pública i en la privada. Els col·laboradors habituals són Psicòlegs Sanitaris, professionals acreditats pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, que combinen diferents enfocaments dins de l’àrea de la Psicologia amb la finalitat d’obtenir una visió àmplia dels programes terapèutics adaptats a cada cas.

Francisca Rodríguez
DIRECTORA

Psicòloga Clínica i Terapeuta
Col·legiada Nº: 710

Walter Masmitjà
Psicòleg i Terapeuta
Col·legiat Nº: 9240

Encarna Sánchez
Psicòloga i Terapeuta
Col·legiada Nº: 13937

Jeannine Escorne
Psicòloga i Terapeuta
Col·legiada Nº: 256

Claudia Vásquez
Psicòloga i Terapeuta
Col·legiada Nº: 16333

Psicóloga Centro Psicología Canvis
Susi Lizón
Psicòloga i Terapeuta
Col·legiada Nº: 09317

Carmen Ríos
Psicòloga i Terapeuta
Col·legiada Nº: 1630